top of page
Vi sejler fra Aarhus til Mols Bjerge. Transporten kan foregå med speedbåde, træ færger eller sejlskibe. Sejltide er fra 8 minutter til 2 timer. Sejladsen kan bruges til at arbejde med teambuilding på et skib. Deltagerne navigerer skibet og sætter sejlene.
TRANSPORT TIL MOLS

Der er flere spændende måder at komme til Mols. Vi sørger gerne for transporten, og hvis det ønskes kan den indgå som en del af teambuildingdagen.

 

Turen derover er en smuk rejse, hvad enten I vælger at rejse over land eller på vandet.

 

Tidsmæssigt bestemmer I selv om turen skal vare 8 minutter eller op til to timer.

 

Vi har samlet en række rejseforslag herunder.

RIB speedbåde med hastigheder op mod 100 kilometer i timen. En fantastisk oplevelse på Aarhus Bugten. SpencerHede bruger dem blandt andet til teambuildingture til Mols Bjerge.
RIB SPEEDBÅD

Transporttid: cirka 8 minutter

Disse Ferrarier på havet slår håret helt tilbage når der lukkes op for ventilerne på 2 stk. 400 HK motorer.

Hver speedbåd medbringer op til 12 passagerer og bringes os til Mols på ganske kort tid. Bådene har en max. hastighed på 100 km/t.

I kan komme til Mols Bjerge med bus. Derude ligger Møllen på Mols som er base-camp for SpencerHede og deres teambuilding aktiviteter
MOLS BUSSEN

Transportid: 30 minutter (fra Aarhus)

Mols bussen transporterer alle gennem det smukke Syddjurs og helt ud i bjergene. Det er en smuk køretur, og hvis i ønsker det kan ruten lægges ned forbi Kaløvig Slotsruin og langs kysten helt ud til Møllen.

MS TUNØ er en gammel træskibsfærge. SpencerHede bruger færgen til at sejle deltagere til Mols Bjerge. Derovre afholder de teambuildingture i en restaureret mølle.
TRÆSKIBS FÆRGE

Transporttid: 1½ time (fra Aarhus)

 

Denne træskibsfærge (overdækket) giver en enestående smuk tur henover Aarhus bugten, og det er muligt at nyde kaffen undervejs.

 

Den kan lægge til i de fleste småhavne på Mols, og den giver en meget behagelig overfart.

 

Sejlskibe er et af transportmidlerne når SpencerHede lægger fra land med deres teambuilding kursister. Undervejs sejler deltagerne selv skibet og sætter sejlene. Her bliver det meget synligt hvor vigtigt godt samarbejde er.
SEJLSKIB

Transporttid: 2 timer (fra Aarhus)

 

Sejlads med et sejlskib er en enestående oplevelse. I fungerer som besætning og får lov selv at sætte sejl undervejs, og navigere skibet.

 

Vi sejler med en to-mastet Galease eller en skonnert som er noget større.

 

Det vil være oplagt at bruge overfarten som første modul i teambuildingdagen. Skibet sejler bedst når alle mand hjælper til og forstår at støtte hinanden i kunsten at sejle et skib og overlevere viden undervejs.

Video fra sejladser i 2018 - kig med

Mols Bjerge

Vistoft-Mølle-forfra.png
bottom of page