top of page
Fælles teamoplevelser styrker relationerne, også i daglidagen hjemme i virksomheden. Tag med os til Mols Bjerge og få en oplevelse udover det sædvanlige
TEAMBUILDING

Teamudvikling gennemføres som workshop på virksomheden, eller Outdoorkursus i Danmarks flotteste natur 30 minutter fra Aarhus i Mols Bjerge.

Vi garanterer jer en uforglemmelig oplevelse som danner grundlag for at bruge hinanden på nye måder som kommer virksomheden og trivselen til gode.

Nedenfor har vi lavet et eksempel på et teambuilding setup med 4 moduler over eksempelvis 1 dag. Videoen er fra vores seneste tur med Proshop fra Aarhus.

Møllen på Mols bruges til teambuildig og events. I kan komme dertil med bus, speedbåde eller sejlskibe. SpencerHede arrangerer dagen for jer
START-UP

Hvis i vælger møllen til opstart mødes vi her til morgenkaffe og velkomst.

Møllen er et anderledes og spændende konferencerum som giver oplevelsen af at være hjemmefra i nye inspirerende omgivelser.

I det runde møllehus lægger vi ud med det teoretiske grundlag for teamdagen, det kunne værre adfærdssystemerne DISC eller JTI.

Læs mere

Mols Bjerge er en del af Nationalparken. Her arrangerer SpencerHede teambuilding for virksomheder. Turen derover tager fra 8 minutter til et par timer, alt efter om i rejse med speedbåde eller sejlskib.
OUTDOOR

Når teorien er på plads udstyres teams'ene med kort, kompas og proviant. 

Derpå begiver de sig over i "bjergene" til fods eller på mountainbikes. Derovre venter spændende levende poster dem, og samarbejde og kreativitet bliver afgørende for hvem som løber af med sejren.

Læs mere

Når mørket sænker sig over Mols Bjerge og dagens teambuilding er slut, vender vi tilbage til møllen og spiser sammen. Derpå er vildmarksbadet åbent.
FYRAFTEN I MØLLEN

Når teams'ene er gennem outdoor øvelserne i bjergene, vender de tilbage til Møllen på toppen af bakken. 

Her venter forfriskninger og en dejlig middag som teamet eller vores kok Peder tilbereder, evt. over åben ild.

Det er tid til at slappe af og hygge sig med hinanden.

Læs mere

SpencerHede bruger sejlskibe til at transporter kursisterne til Mols Bjerge. Undervejs på skibet øvet teamet i at samarbejde om at navigere skibet og sætte sejl.
TRANSPORT TIL MOLS

I kan vælge at sejle til Mols og dermed få en skøn oplevelse sammen på vandet.

Sejladsen kan være en del af teambuilding dagen hvor i sammen sætter sejl på skibet og navigerer i en fælles retning efter kort og kompas. Morgenkaffen kan indtages ombord.

Vi sørger for skipper og bedstemand.

Læs mere

bottom of page