Når teamet vender tilbage fra Mols Bjerge serverer vi en fyraftensøl eller et glas vin og vi evaluerer sammen på dagens oplevelser og erfaringer.

Derefter laver teamet mad sammen eller også lader vi vores kok Peder fra Tidens Køkken anrette middagen.

Under middagen kåres dagens vinderhold, og der er præmier til det team som har tjent flest Djurs Dollars under opgaveløsningerne.

Tusmørket falder på og teamet hygger sig sammen ved Vistoft Mølle på Mols. SpencerHede arrangerer og faciliterer jeres teambuilding dag fra start til slut. Mulighed for sejlads til Mols

Efter middagen er der tid til socialt samvær og hygge i og omkring møllen. Vi har sat en storskærm op som viser billeder fra dagens begivenheder i "Bjergene". Hen på aftenen når vildmarksbadet de magiske 39 grader og de som har lyst kan hoppe i.

Hvis I ønsker det kan der arrangeres overnatning i møllen eller i Thorups Guesthouse nær møllen.

Programmet kan naturligvis tilrettelægges præcist som i ønsker det.

Fællesskab og større viden om hinanden er i fokus når SpencerHede arrangerer teambuilding i Mols Bjerge. Vi ønsker at styrke sammenholdet og viden hos deltagerne om menneskelig forskellighed

Som oftest er aftenen ikke programsat da de fleste ønsker at bruge tiden på socialt samvær. Der har været masser af oplevelser dagen igennem og deltagerne nyder at snakke dagen igennem og få et godt glas rødvin.

 

Vi har naturligvis masser af forslag til aktiviteter om aftenen hvis i alligevel ønsker det.

I løbet af aftenen kåres dagens vinderhold som er holdet med fleste Djurs-Dollars. Evt. præmieoverrækkelse.