top of page
SpencerHede arrangerer firmaevents i Mols Bjerge. Det er kun 30 kilometer fra Aarhus, og alligevel minder det mest om Toscana. Lad os give jer et forslag til et arrangemet
FIRMAEVENT I BJERGENE

I Mols Bjerge ligger den sidste bevarede mølle, og idag fungerer den som kursussted og event lokation.

 

Møllen emmer af hygge og historie, og på den anden side af mølleporten ligger Nationalpark Mols Bjerge med det kuperede landskab som til forveksling ligner Toscana.

 

Tæt på møllen har vi vandet og Begtrup Vig, altsammen kun 30 kilometer fra Aarhus.

En del af et firmaevent kan sagtens være sejlads med et bevaringsværdigt træskib. Vi har skibene og arrangerer sejladsen for jer. En af destinationerne kunne være Mols Bjerge
REJSEN...

Vandet nær ved gør det muligt at I kan sejle dertil, enten på unikke kulturhistoriske træskibe eller hurtigt med RIB-speedbåde.

 

Ved ankomst til havnen kan I gå, cykle eller tage bussen de få kilometer op til møllen.

 

Nationalparken lige udenfor er bestemt et besøg værd, og på toppen af "bjergene" kan vi servere jeres frokost.

 

I kan også køre derud i egne biler eller med bus hvis I ønsker det.

Teambuilding i Mols Bjerge. I er afsted på mountainbikes for at løse opgaverne. Udstyrede med kort og kompas får I en række unikke oplevelser sammen med SpencerHede
BJERGENE...

Vi arrangerer ofte sjove teambuildingøvelser i bjergene om eftermiddagen. Øvelserne ligger på et niveau så alle kan være med.

 

Turen kan krydres med en guide en times tid, og  i kan vælge at bevæge jer rundt på mountainbikes med kort over området. 

Møllen på Mols danner rammerne for jeres event eller teambuildingdag. Det tager kun 30 minutter at komme hertil fra Aarhus.
MØLLEN...

Hen på eftermiddagen er der kølige drinks udenfor møllen. Jeres gruppe kan mødes her og nyde udsigten fra toppen af Begtrup Vig. Vores kok fra Tidens Køkken anretter en middag til jer, som kan nydes i møllen eller på plænen foran møllehuset. 

Vildmarksbadet når 39 grader først på aftenen, og alle vandhunde er naturligvis velkomne her.

Lynhurtige speedbåde anvendes også når SpencerHede gennemfører teamevents og firmature. En af destinationerne er Knebel Vig. Det tager 8 minutter at sejle fra Aarhus til Mols - vel at mærke med 100 kilometer i timen
OPHOLDET...

Hjemtransporten kan foregå med bus, speedbåde eller sejlskib - det bestemmer I. Alternativt kan i overnatte i møllen eller på Thorups Gjestgiveri nær møllen.

Det meste kan lade sig gøre, og vi tager gerne en snak med jer om de ønsker i måske allerede har til en dag med kollegerne i Mols Bjerge.

Ring til Lars på 6160 7910.

Få inspiration til en eventuel sejlads her. Vores søsterselskab Aarhus Sail Event står klar med skibene.

bottom of page